Fra broadcast til digitalt

Kjell Ove Flemmen har lang fartstid fra mediebransjen og tok nylig steget ut av Bauer media. Nå er han på plass i Kobler som Senior rådgiver. 

Kjell Ove Flemmen er omtalt som en av bransjens beste salgshoder og nyter stor respekt i markedet. Han har bakgrunn fra TV3 som salgssjef og nå sist som Kundedirektør hos Bauer Media. Kjell Ove har i en årrekke vært en del av salgsledelsen til MTG/TV3, hvor han blant annet har jobbet med noen av Norges største annonsører. De siste årene har han jobbet med podcast ved siden av radio. Nå har han tatt steget over til den digitale annonse verdenen og til Kobler. Kjell Ove Flemmen startet i Kobler 5. oktober

Fascinert av mulighetene

“Jeg har hatt Kobler på radaren en stund og vært veldig fascinert av de unike mulighetene de tilbyr rundt kontekstuell annonsering. Den siste tiden i radio jobbet jeg mye med å argumentere rundt relevans, så veien over til å snakke om kontekst var kort. Jeg er mildt sagt imponert over hvordan Kobler knytter sammen kommersielt budskap med relevante artikler på de fleste digitale nyhetsplattformer i Norge” sier Kjell Ove.

Styrker teamet ytterligere

I tillegg til Kjell Ove, har Kobler styrket sitt salgsteam med enda en rådgiver, Zryan Amin. Hun har vært fullt på plass siden juni. Zryan er utdannet journalist, og jobbet i kommunikasjonsavdelingen til Røde Kors med bl.a. magasin, nyhetsbrev og lokalforening sidene under studietiden. Hun har lang erfaring innenfor SEO og salg av annonser mot B2B-markedet. Zryan har sin bakgrunn fra Schibsted Søk som porteføljeforvalter og Head of Content, Sweden. I tillegg til Inbound Marketing ansvarlig hos Nettbureau AS.

“Vi gleder oss til å styrke salgsteamet vårt ytterligere med Kjell Ove og Zryan. Kjell Ove kommer til å bli en enorm ressurs, som er godt kjent med rollen som utfordrer fra sin tid i Radio. Zryan vil kunne tilføre Kobler-teamet uvurderlig kunnskap med sin journalistiske bakgrunn og hennes kompetanse innen digital markedsføring.“ Sier Tomas Borgen Helland Torgersen, CCO.