Dette får du som publisist
Tilgang til et unikt økosystem
Annonse økosystemet er rettet mot det som er unikt, men kostbart å produsere og selge - redaksjonelt innhold. Etterspørselen kommer fra store og små regionale, nasjonale og skandinaviske byråer og annonsører.
Sikker kanal for målretting
En sikker kanal for annonsører å kommunisere mot lesere, basert på interesse og modus, uten behov for første- eller tredjepartsdata.
Utnyttelse av innhold og nyhetsbildet
Med AI i plattformen, gjerne kombinert med språkmodeller som chatGPT, har annonsøren et kraftig verktøy for å forstå og utnytte målretting mot alt relevant redaksjonelt innhold, inkl. det som er sensitivt.
Konkurranse
Kobler stimulerer til et levende adtech-milø og konkurranse med de andre plattformene du har. Mye drevet av annonsørenes ønske om å plasseres i et relevant og riktig miljø.
Juridisk trygghet
Ingen bruk av persondata eller cookies gjør at behovet for samtykke ikke er tilstede. Du forblir ogå eier av innholdet ditt. I sum er det ingen datalekkasje.
Kostnadseffektiv integrasjon og drift
Du gir oss tilgang til innhold ditt og vi setter opp en direkteintegrasjon (Prebid eller Livewrapped), eller for å komme i gang, RTB. Du er oppe ila noen få dager. Alt er automatisert og krever lite vedlikehold.
Kommersiell segmentering
Du lager dine egne salgbare målgruppesegmenter på tvers av varemerkene dine, med kvaliteten fra Kobler. Et API sørger for enkel import til din bookingløsning og adserver.
Glade lesere
Økt tillit og mindre annonseslitasje ved at annonsene oppleves som relevant til innholdet ditt.
Karim Ghouas, COO/CTO at Kobler
Karim Ghouas