Idè arbeid illustrasjon

“Høyre har brukt kontekstuell plassering via Kobler ved flere anledninger, og dette har sikret oss høy grad av relevante visninger i riktige miljøer. Kobler har vært veldig behjelpelig med oppsett av annonser og sparring på ideer.”

Christian A. Schjelderup
Digital rådgiver i Høyres Stortingsgruppe
Dette får du som jobber i byrå
Selvbetjent løsning
Kobler-plattformen er enkel og intuitiv, med tilgang til redaksjonelt innhold som er relevant for dine annonser.
Opplæring
Vårt Customer Success-team står klare til å gi deg den opplæringen du trenger, slik at du er klar til å ta over styringen når du går i gang med din første kampanje.
Rådgivning
Trenger du hjelp og råd, har vi en egen supportside som gir deg svar på det du måtte lure på. Enten du foretrekker video, Q&A eller direkte kontakt med oss, så finner du alt her.
Oppfølging
Som alle nye ting vil det alltid være en periode de fleste av oss føler oss usikre. Fortvil ikke, vi er her for deg! Du som kunde er det viktigste for oss, derfor vil vi veilede og trygge deg frem til du er klar for å stå på egne ben.
Teknisk support
Dersom det utfordringer du ikke klarer å løse på vanlig måte, kan du når som helst ta kontakt med teknisk support.
Inspirasjon
Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på LinkedIn. Da er du sikker på å få alle de viktige nyhetene direkte i din mailboks og feed.
Ofte stilte spørsmål
Zryan Ansatte Nye Kobler
Zryan Amin
Eirik Nye Kobler
Eirik De Ferry Smith

Jeg samtykker med dette at Kobler kan bruke mitt navn og e-postadresse til å sende meg informasjon og nyheter om kontekstuell markedsføring.