Personvern

Koblers holdning til personvern

Bare så det er sagt: Personvern tar vi på alvor. Kobler er en plattform som skreddersyr kommunikasjon uten å samle persondata. Vi tror på anstendig markedsføring. Vi heier på individets rett til privatliv, og verner om demokratiske prinsipper. Kobler leverer kontekstuell kommunikasjon ved å knyttet annonsørenes markedsførte budskap til mediehusenes redaksjonelle innhold, uten bruk av personopplysninger.

Innsamling av data

Innsamlet data er begrenset til informasjon om redaksjonelt innhold, og trafikk knyttet til annonsen. Vi samler på ingen måte inn persondata, eller lager målrettet kommunikasjonen basert på brukerprofiler. Markedsførte budskap er koblet til innhold som mediehusene publiserer.

Kobler på nett

Kobler leverer informasjon om kontekstuell kommunikasjon og er tjenesteleverandør for annonsører på websiden kobler.no og via vår selvbetjente plattform app.kobler.no. Informasjon om Koblers personvernspolitikk finner du i oppdatert versjon både på web og i vår selvbetjente plattform, om ikke annet er opplyst. Når du beveger deg på Koblers domene, godtar du våre retningslinjer knyttet til personvern.

Bruk av data

Som skybasert tjenesteleverandør bruker vi innsamlede data til å kartlegge og forstå brukerens opplevelse av nettsiden vår. Disse dataene brukes til å forbedre tjenesten, gi best mulig service og support, og oppdage eventuelle sikkerhetshull. Identifiserbare brukerdata blir ikke delt med kommersielle aktører utenfor Kobler medmindre det er påkrevd ved lov. Ikke-identifiserbare brukerdata kan bli brukt i markedsføringsøyemed.

Datainnsamling

Når du navigerer på nettsiden vår, samler vi inn, prosesserer og beskytter data i form av informasjonskapsler (se retningslinjer for bruk av infokapsler). Når du beveger deg på Koblers domene, godtar du våre retningslinjer knyttet til informasjonskapsler.

Når du kontakter oss

Når du sender oss e-post eller bruker kontaktskjemaet vi har lagt ut på web og mobil, blir informasjonen du sender lagret for å kunne tilby optimal service til kunder og besøkende. Vi benytter Zendesk som support, og dataene blir lagret på servere hos dem.

Når du mottar nyhetsbrev

Har du gitt beskjed om at du ønsker å motta nyhetsbrev, blir kontaktinformasjonen din brukt til å holde oppdaterte mottakerlister, og til å faktisk sende deg brevet. Du kan velge å avslutte abonnementet når du vil. Vi tar vare på kontaktinformasjonen for å sikre at du er registrert som avmeldt, og unngå at vi sender deg noe uoppfordret.

Når du bruker vår selvbetjente plattform

Brukerdata blir samlet inn når du bruker vår selvbetjente plattform i den hensikt å forbedre tjenesten, og å lage et best mulig produkt. Personvernet er regulert i kontraktene vi inngår med kunde, samt at du må akseptere vilkår og betingelser for personvern når du oppretter en konto hos oss. Den viktigste informasjonen finner i vår selvbetjente plattform (krever innlogging).

Teknologi vi bruker for å behandle og samle data

Innsamlede data bli lagret og behandlet i Koblers interne systemer, og i skyløsninger hos klarerte tredjeparter. De klarerte tredjepartene er Woopra og Google Analytics for analyser, Zendesk for support og Sendgrid for nyhetsbrev. Dataene internt hos oss er lagret i datasystemer i EU. Dataene i skyløsningene er lagret i EU eller USA.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål knyttet til personvern på support@kobler.no